JANZ.

Lash & Brow lift

 

lash volume lift | 

Lash volume lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. 

Bij lash volume lift wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads. Daarmee worden de wimpers vanaf de wortel gelift en de wimpers behouden deze vorm minimaal 6 tot 9 weken.

Lash volume lift | €51,- ( incl. wimpers verven )

Lash volume lift | €47,50 ( excl. wimpers verven )

BROW LIFT | 

Ben je ook altijd in de weer met wenkbrauw gel/soap? En wil je dat de haartjes van je wenkbrauwen gewoon in model blijven zitten? Dan is de Brow Lamination / Lift iets voor jou! Het resultaat van deze behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow Lamination / Brow Lift is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naar de gewenste look voor die dag.

 

Brow lift | €50,-

Brow lift inclusief shapen & verven | €60,-  

 

 

Contact informatie

Telefoon:

+31(0)6 11 60 20 81

E-mail:

info@janzbeauty.nl

Adres

Abtshof 16

5425 VN

De Mortel

Informatie

Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van te voren. Afspraken die daarna worden geannuleerd of ‘no show’ worden voor 50% van de behandelkosten in rekening gebracht.

Pinnen is bij JANZ. niet mogelijk.

Openingstijden

Wij werken alleen op afspraak.